WIJ HELPEN U ONDERNEMEN

U onderneemt! En dan moet je van vele markten thuis zijn. Dan is het wel zo prettig ondersteuning en advies te krijgen van mensen met kennis van zaken. Die kennis van zaken hebben wij: de mensen van Avivos Heijselaar.

BETROKKEN,

Ondersteuning en advies betekent niet dat wij op een afstand naar uw onderneming kijken en pas in actie komen als u er om vraagt. Wij hebben regelmatig contact met onze klanten, zijn altijd bereikbaar en zijn erg snel in de dienstverlening: ondernemen vraagt niet zelden een snelle actie. Onze manier van werken zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn wat bij u als ondernemer speelt. Daardoor kunnen we snel problemen signaleren en u daar tijdig over adviseren

... MET KENNIS VAN ACCOUNTANCY, BELASTING & ADMINISTRATIE

Wij richten ons op ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf. Wij bieden een totaalpakket: van accountancy tot financiële administratie, van het verzorgen van belastingaangifte tot het geven van fiscaal advies en van advies bij de rechtsvormkeuze tot persoonlijke coaching. Onze kennis is up-to-date en snel voor u beschikbaar.

Stuur Risvald Tahrawi een mail:


 Risvald Tahrawi AA